FOK! wat een weer...Wisselend bewolkt

Stephan (Stephan5)

Ook gisteren was het natuurlijk weer boterzacht buiten. Eigenlijk prima weer om even een terrasje te pakken. Op sommige plaatsen scheen de zon enige tijd, maar er waren ook plekken waar de zon nauwelijks ruimte kreeg. De afgelopen nacht trok er weer eens een storing over ons land met enige tijd regen.

Vanochtend trekt de regen vrij snel weg en dan houden we een licht wisselvallig weerbeeld over. Wolkenvelden worden afgewisseld met enkele opklaringen en op veel plaatsen blijft het vanmiddag droog. De wind neemt in vergelijking met de afgelopen dagen duidelijk in kracht af en draait daarbij naar het zuiden toe. Het blijft met 11 graden nog steeds zeer zacht.

Pas op vrijdag begint de temperatuur te zakken naar wat meer normale waarden. Ook blijft het dan op de meeste plaatsen droog. De dagen daarna koelt het nog iets verder af en kan het in de nachten licht gaan vriezen.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 ZonsoP
Een prachtige zonsopkomst. Ook in Portugal was KlapMongeaul weer vroeg uit de veren.

ZonsKla

ZonsKlap