[NBA] Lijstaanvoerders Oklahoma en Pacers winnen allebei

Pino112

Oklahoma City Thunder en Indiana Pacers wonnen zondag allebei hun wedstrijd in de NBA. Daarmee blijven ze de lijstaanvoerders van respectievelijk de Western en Eastern Conference. De basketbalploeg uit Oklahoma City won thuis met 119-96 van Boston Celtics. De Pacers waren uit te sterk voor Cleveland Cavaliers: 82-78.

Reggie Jackson scoorde 27 punten voor Oklahoma City in de zesde wedstrijd zonder sterspeler Russell Westbrook die eind december een knieoperatie onderging. Van die zes partijen won Oklahoma City er vier en gingen er twee verloren. De Celtics gaan niet zo goed en staan na vier nederlagen op rij negende in de Eastern Conference.

Bij Indiana Pacers was Paul George topscorer met zestien punten, terwijl C.J. Miles 21 punten scoorde voor de Cavaliers. Van de laatste acht wedstrijden wist de ploeg uit Indiana er zeven te winnen. In totaal verloren de Pacers dit seizoen pas zes keer. De Cavaliers spelen een teleurstellend seizoen en staan dertiende in de oostelijke ranglijst.

Miami Heat blijft onbedreigd tweede in de oostelijke ranglijst van de NBA. De ploeg uit Florida won thuis met 102-97 van Toronto Raptors. LeBron James was de grote man met dertig punten. Miami verloor in 34 wedstrijden dit seizoen acht partijen, acht minder dan nummer drie Atlanta Hawks.

Alle uitslagen zondag:

Thuis Uit Uitslag
Cleveland Cavaliers Indiana Pacers 78 - 82
Miami Heat Toronto Raptors 102 - 97
Washington Wizards Golden State Warriors 96 - 112
Oklahoma City Thunder Boston Celtics 119 - 96
Dallas Mavericks New York Knicks 80 - 92
Los Angeles Lakers Denver Nuggets 115 - 137