Eerste publiciteitsfoto Marvel's Guardians of the Galaxy

Peter Breuls

Marvel heeft een eerste officiële castfoto vrijgegeven van de nieuwste toevoeging aan hun Cinematic Universe: Guardians of the Galaxy.

De foto toont vijf van de nieuwe personages in een 'usual suspects'-stijl line-up. Te zien zijn Gamora (Zoë Saldana), Peter Quill (Chris Pratt), Rocket (met de stem van Bradley Cooper), Drax the Destroyer (Dave Bautista) en Groot (met de stem van Vin Diesel).

Guardians of the Galaxy line-up

De foto is gebaseerd op een concept-art poster die Marvel vrijgaf tijdens San Diego Comic-Con, afgelopen zomer. Beide foto's zijn klikbaar voor een vergroting.

Guardians of the Galaxy concept art

Guardians of the Galaxy vertelt over avonturier Peter Quill die na het stelen van een mysterieuze bol opgejaagd wordt door Ronan, een krachtige schurk met ambities die het hele universum bedreigen. Om Ronan te ontvluchten moet Quill een verbond sluiten met Rocket, Groot, Gamora en Drax.

De film wordt geregisseerd door James Gunn en is in de bioscopen te zien rond 1 augustus. Het is de tweede film die Marvel dit jaar uitbrengt, na de tweede Captain America-film.