FOK! wat een weer... Nu wel op de meeste plaatsen zon

Stephan (Stephan5)

Welkom! Gisteren vertelde ik dat het een zonnige dag zou gaan worden en voor de kustprovincies en een deel van het noorden van het land is dat ook uitgekomen. In die gebieden is er de hele dag géén wolkje aan de lucht geweest...

...sterker nog er zaten hier in Haarlem nogal wat mensen op het terras. Het was hier dan ook bijna 9 graden bij een stralende zon. In het zuiden en oosten bleef het de hele dag mistig en koud en in de loop van de dag begon deze grauwe massa zich langzaam verder over het land uit te breiden, en uiteindelijk moest ook het midden van het land buigen voor de mist. Langs de kust heeft men echter een schitterende zonsondergang mee mogen maken. In de mistgebieden bleef het maar 2 graden. Ik, en velen met mij, hadden dit niet direct voorzien. 

Vandaag moet de mist dan wel gaan oplossen en dat komt omdat de wind gaat toenemen. In het oosten en noordoosten kan dat wat langer duren, maar ik verwacht dat ook daar de zon gaat doorbreken. De zuidelijke wind neemt toe naar matig en het kwik stijgt in de zon naar 6 graden.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 ZonsopkKLa1
Het opkomen van de zon, gezien door de ogen van KlapMongeaul.

 ZonsoKl3
Mooier...

 Zonsklap
...kan je ze niet krijgen.