[NBA] Miami Heat verliest topper bij Indiana Pacers

heywoodu

Miami Heat heeft de topper tegen Indiana Pacers in de NBA verloren. De basketballers uit Florida, die tweede staan in de Eastern Conference, gingen dinsdag met 90-84 onderuit bij de koploper van het oosten. Het was de zesde seizoensnederlaag voor de titelhouder, drie meer dan Indiana.

Voor de formatie uit Indianapolis betekende het de tiende thuiszege op rij. Roy Hibbert was de belangrijkste man voor Indiana met 24 punten. LeBron James leidde Miami met zeventien punten, veertien rebounds en zes assists.

De bezoekers namen in het eerste kwart nog een voorsprong van dertien punten, maar Indiana trok in het derde kwart het initiatief naar zich toe.

Kobe Bryant keerde bij Los Angeles Lakers terug in de startopstelling. De sterspeler, die maandag al zijn rentree maakte na acht maanden blessureleed, kon de Lakers ondanks twintig punten niet voor een nederlaag behoeden. Voor eigen publiek werd met 114-108 verloren van Phoenix Suns.

San Antonio Spurs en Oklahoma City Thunder boekten een uitzege. De nummer twee en drie van de Western Conference waren respectievelijk te sterk voor Toronto Raptors (116-103) en Atlanta Hawks (101-92).

Overige uitslagen

Cleveland Cavaliers - New York Knicks 109-94
Brooklyn Nets - Boston Celtics 104-96
Detroit Pistons - Minnesota Timberwolves 94-121 
Chicago Bulls - Milwaukee Bucks 74-78
Los Angeles Lakers - Phoenix Suns 108-114