Fischer: "Het is een kwestie van plezier"

Boris (borisz)

Om met een goed gevoel naar Milaan te reizen, zal Ajax de generale repetitie tegen NAC Breda tot een goed einde moeten brengen. Viktor Fischer weet dat concentratie van essentieel belang is, en richt zijn aandacht op het Eredivisie-duel van zaterdagavond.

"We kunnen wel van AC Milan winnen en het wordt een mooie wedstrijd, maar we moeten eerst van NAC winnen. Over Milan hebben we het pas na dit weekend", zo laat hij RTV Noord-Holland weten. Na een moeizame start lijkt Fischer zijn vorm van vorig seizoen hervonden te hebben. In de voorbije twee competitiewedstrijden kwam hij tot scoren. "Ik heb gewoon zin om te voetballen, om goed te spelen of een goal te maken. Het is alleen maar een kwestie van plezier."

Ajax kan zaterdagavond de koppositie van de Eredivisie overnemen van Vitesse. De Arnhemmers koesteren een voorsprong van twee punten ten opzichte van de regerend landskampioen, en brengen zaterdagavond een bezoek aan PSV.

Bij een overwinning bij AC Milan verzekert Ajax zich van deelname aan de volgende ronde van de Champions League. Ieder ander resultaat betekent een winterse voortzetting in de Europa League.