FOK! wat een weer... Meest bewolkt

Stephan (Stephan5)

Vandaag begint de metereologische winter, maar van echt winterweer is nog geen sprake. Het is echt 'lik-me-vestje'- weer de komende dagen. De temperaturen schommelen een beetje op en af, en zo nu en dan valt er een klein beetje neerslag.

In sommige delen van het land klaarde het gisteren nog even flink op. Het bleef echter niet helemaal droog, want aan het begin van de avond trokken er ook nog een aantal kleine buitjes over het land. Na een rustige nacht ben ik bang dat er vandaag minder zon te zien zal zijn dan gisteren. Hier en daar klaart het wel even op, maar dat zal meestal maar tijdelijk zijn. Ook kan er hier en daar wat lichte regen vallen. De temperatuur loopt wederom op tot 9 graden en de west- tot noordwestenwind neemt toe naar matig in het binnenland. Aan de kust waait het uiteraard wat harder.

De komende dagen zijn overwegend bewolkt.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Helder
Hier in Haarlem brak de zon nog even overtuigend door en dat leverde toch nog een mooi plaatje op.