Fast 7 en Ong Bak-ster Tony Jaa wil fans in actie zien

Nikmans

Thaise actieheld Tony Jaa heeft een oproep geplaatst waarin hij zijn fans vraagt video's van zichzelf naar hem te sturen. De twist: er wordt van je verwacht dat je een move nadoet uit één van zijn films.

Jaa schrijft: "Jullie hebben mij gezien, nu wil ik jullie zien! We hebben een klein projectje opgezet waar je ons korte clips kunt laten zien van jouw eigen Muay Thai of andere martial arts-moves. Je hoeft niet goed te zijn, als het maar leuk is! Stuur je korte video's naar Tarek en Rick, dan zullen zij er een montage van maken. Alvast bedankt!"

Verder weet Jaa, bekend van onder meer Ong Bak, The Protector en binnenkort te zien naast Vin Diesel, Dwayne Johnson en Jason Statham in Fast & Furious 7, te melden dat er verrassingen te winnen zijn door de deelnemers. FOK!kers met ambities hun martial arts, of pogingen daartoe, met de wereld te delen kunnen hun 3-4 seconden durende clip (denk eraan dat het om een montage van tientallen clips gaat) hierheen sturen, of de instructies volgen in het plaatje hieronder.

Tony Jaa oproep

Laat zien wat je kunt! Of juist niet natuurlijk.