Doelman Zoet keert terug bij PSV

Frank (franklop)

Doelman Jeroen Zoet maakt zaterdag tegen sc Heerenveen zijn rentree bij PSV. Dat heeft PSV-trainer Phillip Cocu vrijdag gezegd. Vorige week maakte Zoet al speelminuten voor Jong PSV. Verdediger Jetro Willems en middenvelder Ji-Sung Park zijn niet inzetbaar tegen de Friese ploeg. Ook Tim Matavz en Georginio Wijnaldum ontbreken nog.

Cocu denkt dat zijn ploeg moet winnen om de aansluiting in de titelstrijd niet te verliezen. " We moeten proberen een slag te slaan." De interlandperiode was goed voor de spelers om de zinnen even te verzetten, vindt Cocu. "Iedereen is weer fris teruggekomen, de blikken staan op vooruitkijken. We krijgen een mooie serie wedstrijden, een mooie uitdaging om met z'n allen een goede serie neer te zetten."

Marco van Basten verwacht een aanvallend PSV. De trainer van Heerenveen heeft echter geen angst voor de Eindhovenaren. "Ze staan maar één punt boven ons, we hoeven niet bang te zijn. Het is een wedstrijd die alle kanten op kan."

Bij Heerenveen ontbreken Magnus Eikrem, Uche Nwofor en Samir Fazli, terwijl Yanic Wildschut niet wedstrijdfit is. De middenvelder zit echter wel bij de selectie.