[Bundesliga] Verbeek verliest opnieuw met Nürnberg

Pino112

Gertjan Verbeek wacht nog steeds op zijn eerste overwinning met FC Nürnberg. De hekkensluiter van de Bundesliga verloor zaterdag met 3-1 op bezoek bij Borussia Mönchengladbach, de nummer vier. Josip Drmic gaf Verbeek met een treffer na 21 minuten hoop op een zege, maar Juan Arango (2x) en een eigen goal van Niklas Stark leverden Gladbach drie punten op.

Luuk de Jong viel zeven minuten voor tijd in bij Gladbach, dat zes punten achterstand heeft op de gedeelde nummers twee Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen. Nürnberg speelde dit seizoen zeven keer gelijk en verloor vijfmaal, waarvan twee keer onder Verbeek. Braunschweig en SC Freiburg hebben een punt meer dan de hekkensluiter.

In Engeland won Norwich City mede dankzij een doelpunt van Leroy Fer met 3-1 van West Ham United. De Nederlander schoot in blessuretijd raak voor de thuisploeg. Gary Hooper en Robert Snodgrass scoorden de andere goals voor Norwich.

De ploeg van Fer verlaat door de zege de degradatieplaatsen en staat nu vijftiende met elf punten. West Ham verzamelde een punt minder.