Extra bèta Dark Souls 2 voor PlayStation 3

Niels (replay11nl)

Dark Souls 2 krijgt in november opnieuw een bèta voor PlayStation 3. Dat maakte developer From Software vandaag bekend. Dit doen ze naar aanleiding van de bèta van afgelopen weekend, waar veel problemen mee werden ondervonden. Alle PlayStation Plus-abonnees die het spel afgelopen weekend getest hebben, hebben ook nu weer toegang tot de bèta.

Tijdens de bèta van afgelopen weekend, waren vooral Noord- en Zuid-Amerika de klos. Spelers kwamen daar veelal niet eens aan spelen toe. In Europa kon er wel gespeeld worden, maar spelers werden geteisterd door bugs en ook het multiplayer-aspect, waar de bèta juist om draaide, werkte niet naar behoren. From Software belooft zoveel mogelijk bugs uit het spel te halen voordat de volgende bèta begint.

Op zondag 10 november is er daarom een nieuwe bèta beschikbaar. Wij in Nederland kunnen 3 uur lang spelen, van 8 uur 's ochtends tot 11 uur 's ochtends. Spelers die de bètaclient van afgelopen weekend al op hun console geïnstalleerd hebben, krijgen automatisch toegang tot de nieuwe bèta. De uiteindelijke game verschijnt op 14 maart volgend jaar voor Xbox 360, PlayStation 3 en pc.

Dark Souls II-header (Foto: Namco Bandai)