Anouk gelast weer concert af

anoniem_22072019025900

Anouk moet voor de tweede keer een Symphonica in Rosso-concert afzeggen. De zangeres staat ook zondag niet op het podium in het Arnhemse Gelredome. Ook haar eerste show van afgelopen woensdag werd afgelast, vrijdag trad ze wel op.

De stemproblemen van Anouk blijken hardnekkiger dan gedacht, laat concertorganisator Mojo zondagmiddag weten. "Ondanks intensieve doktersbehandelingen heeft de zangeres na de show van vrijdag meer tijd nodig om te herstellen."

Anouk kampt met ontstoken en gezwollen stembanden, waarvoor ze prednison krijgt. "Het zingen is momenteel pijnlijk en bovendien schadelijk op de lange termijn", legt Mojo uit.

Het eerste Symphonica in Rosso-concert van Anouk werd woensdag op het laatste moment afgezegd. Via Facebook bood de zangeres haar excuses aan. "Wat voel ik me kut en verdrietig." Voor het afgelasten van het concert van zondag biedt Mojo mede namens Anouk 'oprechte excuses aan voor het ongemak'.

De eerste afgelastte show wordt aanstaande woensdag ingehaald. Dat concert gaat volgens Mojo gewoon door, volgens de concertorganisator heeft Anouk voldoende tijd om te herstellen. Voor het concert van zondag wordt een vervangende datum gezocht. Zodra die bekend is, worden kaartkopers ingelicht.