FOK! wat een weer... Wolkenvelden

Stephan (Stephan5)

Na een erg winderige dag, en dan vergeten we de bruine bonen er even bij, is de wind vandaag weer tot rust gekomen. Zowel in het noorden als in het zuiden vielen er een aantal buien. De zwaarste toch wel in Limburg en nét over de grens waren ze nóg zwaarder. Ook de buien zijn op deze vrijdag allemaal verdwenen, maar we houden wel vrij veel bewolking over.

Er zijn waarschijnlijk wel een paar opklaringen, echter een groot deel van het land zal toch een bewolkte dag gaan krijgen. Koud is het met 15 tot 17 graden beslist niet en deze temperatuurstanden houden we de komende dagen gewoon vast. De wind kiest vandaag voor een oostelijke richting en is zwak tot matig. Een heel verschil met gisteren dus.

De komende dagen blijft het vrij zacht en licht wisselvallig. Er trekken af en toe wel wat storingen over, maar of die erg actief zullen zijn dat is nog maar de vraag. 

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 Zska1

De foto's van KlapMongeaul blijven altijd weer mooi. Er zijn maar weinig mensen die vroeg opstaan en dan....

Zska2
deze plaatjes maken in de nazomer en aan het begin van de herfst.