FOK! wat een weer... Somber

Stephan (Stephan5)

Moedegorgen! Vandaag is het nog even grijs en druilerig, maar het mooie weer komt er nu toch echt wel aan. De laatste storing trekt vandaag over het land met enige regen en motregen. Het Azorenhoog staat echter al te trappelen om zich met ons weer te gaan bemoeien.

Het is grotendeels bewolkt vandaag en er valt af en toe wat regen of motregen. Aan het einde van de dag zijn er in het westen enkele opklaringen mogelijk. De wind komt uit een westelijke richting en is overwegend matig. De temperatuur ligt vanmiddag rond de 16 graden. Vanaf morgen breekt er een rustige en stabiele periode aan met zonnige perioden, al neemt de kans op nevel en mist in de vroege ochtend wel toe. Het kwik stijgt naar ongeveer 19 graden en dat is dus heerlijk weer om even buiten te zijn.

Ik wens jullie een prettig weekend en maandag zit ik weer op post!

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 Gro1

Er gaat niets boven Groningen! Nikky maakte een paar schitterende plaatjes vanuit het hoge noorden.

Gron2
Er trok een klein, maar pittig buitje net voorbij de stad.

Gron3
Vervolgens klaarde het weer op en had Nikky dit prachtige uitzicht.