Ton Hiddleston doet vragenuurtje op Twitter

Peter Breuls

Acteur Tom Hiddleston, de laatste jaren voornamelijk bekend als Loki in Thor en The Avengers, gaat ter promotie van de tweede Thor-film een uurtje met fans twitteren. Vanavond om zes uur kunnen fans met hem babbelen via zijn eigen Twitter-account.

De 'Thor Fan Talk' wordt georganiseerd door Marvel, die op 31 oktober Thor: The Dark World in Nederland uitbrengt. Voor de sessie is een speciale pagina opgezet waar de vragen en antwoorden gevolgd kunnen worden. Fans die de Q&A via hun eigen twitterclient willen volgen hunnen @twhiddleston of de hashtag #TomQandA volgen. Via die hashtag is te zien hoe de vragen nu al binnenstromen.

Thor: The Dark World - Loki throne poster

Thor: The Dark World is het vervolg op de gebeurtenissen in Thor uit 2011 en het uitstapje van de halfbroers Thor en Loki in The Avengers uit 2012.  De officiële synopsis:

"In de nasleep van Marvel’s Thor en Marvel’s The Avengers, vecht Thor om de orde in het universum te herstellen. Maar de wraakzuchtige Malekith keert terug naar dit universum om de duisternis terug te brengen. Geconfronteerd met een vijand die zelfs Odin en Asgard niet kunnen verslaan, moet Thor beginnen aan zijn meest gevaarlijke en persoonlijke reis. Een reis die hem zal herenigen met Jane Foster en hem zal dwingen alles op te geven om ons allen te redden."