FOK! wat een weer... Buien in het binnenland

Stephan (Stephan5)

Regen- en onweersbuien trokken gisteren over het land, waarbij de zwaarste exemplaren over de oostelijke helft trokken. Op zich was dat niet heel bijzonder, want daar liepen de temperaturen nog het hoogst op. Op sommige plaatsen viel er zelfs méér dan 35 millimeter. Ik kreeg te maken met een voor mijn deur uitstervende bui. Drie donderslagen en een paar millimeter regen, dat was het wel.

Ook de afgelopen nacht viel er hier en daar een bui en bovendien ontstonden er enkele mistbanken. Vandaag hebben we te maken met een afwisseling van wolkenvelden en perioden met zon. In het binnenland vallen er enkele buien en zeker in het oosten is daar opnieuw onweer bij mogelijk. Het kwik moet fors inleveren en ligt gemiddeld over het land gezien rond de 22 graden. Er staat maar weinig wind.

Morgen kan wel eens kletsnat worden, maar de grootste regenliefhebber lijkt weer eens ontzien te worden...

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Appels1

 Een fruitige reportage van qltel vandaag. Hij heeft veel fruitbomen in zijn tuin staan, waaronder 25 soorten appels. We mogen een kijkje nemen.

 Appels2

Appels3

Pruim
Er staan ook een aantal pruimenbomen in zijn tuin.

Appel5

 Appeltaart
En als klap op de vuurpijl maakte Rewimo een heerlijk zelfgemaakte appeltaart uit eigen tuin. Heerlijk!