FOK!filmtip van de dag: Kung-Fu Panda

ArtistA (Jonathan)

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films. Valt er vandaag nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Als je vanavond de deur niet uit wilt en besluit lekker weg te zakken voor de TV, dan willen we je graag naar SBS6 doorverwijzen. Vanaf 20:00 uur kun je jezelf te goed doen tot een uur of 22:30 uur met Kung-Fu Panda en Kung-Fu Panda: Secrets of the Furious Five, twee animatiefilms voor jong en oud. De tweede titel is weliswaar een korte film, maar zal evenmin vervelen. Stemmen zijn van niemand minder dan Jack Black, Dustin Hoffman en Angelina Jolie. Die regie was in handen van Mark Osborne.

Synopsis: Po is een luie panda die de Uitverkorene blijkt te zijn om de vallei te redden van een gemeen luipaard, Tai Lung. Al gauw wordt duidelijk dat hij niet in de wieg is gelegd voor de Oosterse vechtkunst, maar vastberaden als hij is geeft hij niet op. Hij maakt kennis met andere vechtersbazen uit het dierenrijk en met een gezonde dosis humor kun je je plezier op met deze film uit 2008.

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!