N.E.C. klopt vergeefs aan bij topclubs

donroyco

Naast de sportieve malaise, zit het N.E.C. Nijmegen ook niet mee op transfergebied. De club krijgt het niet voor elkaar versterkingen binnen te halen. De club vist nu naast Harmeet Singh. Nadat Ajax eerst al niet meewerkte om N.E.C. te voorzien van goede spelers, houdt ook Feyenoord z'n poot stijf.

In Amsterdam poogde N.E.C. Stefano Denswil en Davy Klaassen weg te halen, maar kreeg het nul op haar rekest. Feyenoord weigert nu Singh aan de Nijmegenaren uit te lenen. Van Geel ligt de blokkade van een transfer van Singh toe in Algemeen Dagblad. "Als N.E.C. drie weken eerder had aangeklopt, was het misschien bespreekbaar geweest. Nu is het te laat, wij laten hem niet meer gaan." De Noorse middenvelder heeft weinig perspectief onder trainer Ronald Koeman.

Singh kan N.E.C. dus uit het hoofd zetten, maar de deur naar Denswil en Klaassen is nog niet helemaal dicht. Als Ajax vervangers kan strikken voor de vertrekkende Christian Eriksen en Toby Alderweireld, is een tijdelijk vertrek van het duo eventueel weer bespreekbaar.