Riot maakt beloningen seizoen drie bekend

Danny (yamiown)

Met nog iets meer dan twee maanden te gaan voor seizoen drie eindigt, heeft Riot bekend gemaakt wat spelers zullen ontvangen als beloning aan het eind van seizoen drie voor League of Legends. Deze beloningen worden vergeven op basis van in welke divisie je eindigt, als je ranked speelt. Je moet wel minimaal vijf potjes hebben gespeeld om een beloning te krijgen.

Als je in de bronzen divisie eindigt krijg je een speciaal icoon, een soort avatar dat andere spelers bij jouw naam zien in hun vriendenlijst of als je tegen anderen speelt. Als je in de zilveren divisie eindigt krijg je naast een speciaal icoon ook een zilveren rand om je profiel en tijdens het laadscherm. Ook krijg je een permanente skin voor je ward, wat een soort totempaal is die gebied laat zien in de omgeving van waar je hem plaatst.

Mocht je zelfs nog hoger eindigen, dan krijg je naast een speciaal icoontje en de skin voor de ward een gouden of platinum randje. Ook zul je een speciale badge ontvangen die je prestaties laat zien en als kers op de taart krijg je ook nog een speciale skin voor één van de champions, welke dat is, is nog niet bekend.

Je hebt tot 31 oktober om je te kwalificeren voor één van de divisies en dus een beloning te krijgen, op 1 november eindigt seizoen drie namelijk.

League of Legends meest gespeeld (Foto: Novum)