Tadic: "We hebben plezier in het spel"

Boris (borisz)

Dusan Tadic en FC Twente hebben de smaak goed te pakken. De Serviër erkent dat het momenteel genieten is om voor de Enschedese club uit te komen. Na de 1-4 zege bij Feyenoord rekende Twente zondagmiddag ook overtuigend af met FC Utrecht (6-0). Tadic was met een treffer weer van waarde voor zijn club.

De Servische aanvaller verkeert momenteel in bloedvorm, maar toch houdt Tadic zich niet teveel bezig met zijn eigen prestaties. "Ik ben blij dat ik belangrijk kan zijn en neem ook graag die verantwoordelijkheid. Het belangrijkste is dat we goed spelen en als team spelen, dan laat iedere speler zijn kwaliteiten zien. We hebben plezier in het spel en hebben een trainersstaf met visie die voor een speelwijze staan die dat toelaat. Hopelijk kunnen we iedere week beter worden", aldus Tadic op de clubwebsite van Twente.

"We mogen blij zijn dat we Nick Marsman (doelman, red.) hebben. Dat heeft de trainer in de kleedkamer ook aangegeven. Zijn redding in de openingsfase was belangrijk. Anders kan het een hele andere wedstrijd worden. Na onze snelle goals kantelde de wedstrijd definitief in ons voordeel."