Pastoor en N.E.C. praten na duel PEC Zwolle verder

Stefan (sportfreak)

Trainer Alex Pastoor zit zaterdag gewoon op de bank bij N.E.C. Nijmegen in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. De gesprekken tussen de coach en de directie over de te varen koers worden na de wedstrijd voortgezet. Dat liet de Nijmeegse club donderdag weten als reactie op het eerste gesprek tussen beide partijen. Pastoor staat na een reeks teleurstellende prestaties onder grote druk in de Goffert.

Pastoor klaagde eerder deze week nog eensgezindheid binnen N.E.C. te missen. Volgens hem stond de club 'in brand'. Om de lucht te klaren werd daarom een gesprek gepland. Over de inhoud van dat onderhoud wil N.E.C. geen mededelingen doen.

"Reden hiervoor is dat zowel directie als technische staf en spelersgroep volledig het vizier willen richten op de aanstaande wedstrijd van zaterdag tegen PEC Zwolle. Na deze wedstrijd zal er een vervolg worden gegeven aan de gesprekken", staat opgetekend in een verklaring op de clubsite.

N.E.C. verloor de eerste twee wedstrijden van dit seizoen en wacht al sinds februari op een overwinning. In zijn eerste seizoen wist Pastoor de Nijmegenaren nog naar een verdienstelijke achtste plek in de Eredivisie te leiden.