Moyes resoluut: "Rooney niet te koop"

Frank (franklop)

David Moyes gaat nog maar eens in op de transferperikelen rondom Wayne Rooney. De Schotse manager blijft er bij dat de aanvaller niet verkocht wordt. Chelsea heeft interesse in de aanvaller van Manchester United, maar de club wil hem niet kwijt.

"Er zijn geen ontwikkelingen meer geweest en dat willen we ook niet. We hebben iedereen gezegd, en ik zeg het nogmaals: Hij is niet te koop", tekende Sky Sports News op uit de mond van de coach. Rooney speelde woensdag 65 minuten mee met Engeland tegen Schotland. Moyes was tevreden met wat hij zag. "Ik heb het gezien en vond dat hij prima speelde. Hij maakte veel meters en wil zichzelf zo fit krijgen. Het was zijn eerste echte wedstrijd van het seizoen."

Moyes liet zich ook nog uit over de mogelijke komst van nieuwe spelers. "Ik heb er vertrouwen in dat we nog spelers kunnen aantrekken voor het seizoen begint. We zijn bezig met diverse spelers en willen daar graag verder in gaan. Redden we het voor de deadline? Ik hoop het wel, we werken er in ieder geval erg hard voor." De Premier League begint dit weekeinde voor Manchester United met een uitduel bij Swansea City.