Draxler: "Slapeloze nachten door Real en City"

donroyco

Julian Draxler laat weten dat hij niet goed sliep door aanbiedingen die hij van Real Madrid en Manchester City kreeg. Het lijkt er nu op dat hij gewoon bij Schalke 04 blijft. De 19-jarige Draxler geldt als één van de grootste talenten van Duitsland en wordt dan ook gevolgd door de grote Europese clubs.

Real Madrid en Manchester City wilden de aanvallende middenvelder graag hebben, maar Schalke wil hem nog niet kwijt. "Ik heb er niet van geslapen", geeft Draxler toe aan Bild. "Ik was op vakantie in Egypte met mijn vriendin en heb 's nachts op het balkon gezeten om na te denken wat ik moest doen." Uiteindelijk besloot de neo-international om toch in Gelsenkirchen te blijven.

"Het was geen eenvoudige beslissing, want je weet nooit of die aanbiedingen in de toekomst weer komen. Uiteindelijk heb ik mijn hart gevolgd, daarom blijf ik nu bij Schalke."

Draxler laat verder nog weten dat hij nooit en te nimmer voor aartsrivaal Borussia Dortmund zal spelen. "Tenzij ik word gehersenspoeld", grapt hij. Draxler heeft bij Schalke een contract tot 2018, maar hierin is een gelimiteerde transfersom van 45,5 miljoen euro opgenomen.