Irene Moors en Anneke Blok in Loenatik, Te Gek!

Vincent (vinnypassy)

Irene Moors en Anneke Blok hebben bijrollen in de Nederlandse komedie Loenatik, Te Gek! Ook Eva van der Gucht, Edo Brunner, Rutger Vlaming en Mark Rietman spelen bijrollen. Dat laat distributeur A-Film maandag weten.

Over de nieuwe bijrollen zijn nog weinig details bekend. Zo speelt Moors presentatrice Monique en Blok de rol van buurvrouw Laarsman.

Voor de rest is bijna de gehele cast bekend uit de tv-serie en uit de daarop gebaseerde film Loenatik uit 2002 weer present. Martin van Waardenberg en Karen van Holst Pellekaan, die ook het scenario schreven, keren terug als Bep Brul en De Majoor. Ook Dick van den Toorn, John Buijsman en Jacqueline Blom zijn weer van de partij als Fats, Dr. Doolittle en zuster Ten Hoeven.

Loenatik, Te Gek! gaat over de vijf psychiatrische patiënten die noodgedwongen terugkeren in de maatschappij. Als hun geliefde zuster Ten Hoeven wordt ontvoerd, komen ze onder leiding van De Majoor in actie en belanden ze in een gevaarlijk avontuur. Loenatik, Te Gek! verschijnt in april.


Irene Moors en Anneke Blok in Loenatik, Te Gek! (Foto: Novum)