Gomes 'interessante optie' voor PSV

Jeffrey

Heurelho Gomes is zeker een optie voor PSV wanneer een van de huidige doelmannen vertrekt. Dat meldt trainer Phillip Cocu in het Algemeen Dagblad. Indien PSV deze zomer Jeroen Zoet of Przemysław Tytoń verkoopt, komt de Braziliaan in aanmerking voor een terugkeer.

"Als er iemand weggaat is Gomes zeker een interessante optie", zei de oefenmeester tegenover het medium.  Zowel Zoet als Tyton willen komend seizoen spelen. Na het oefenduel met Fenerbahçe op woensdag weten de keepers wellicht meer over wie de eerste doelman wordt.

Toch moeten er volgens Cocu nog niet teveel conclusies getrokken worden uit zijn keuze voor de basiself tegen de Turkse club. "Ik moet nu naar een basisteam toewerken. Maar het staat niet vast dat de elf die tegen Fenerbahçe starten dat ook doen tegen Zulte Waregem", aldus de Nederlander. Aanwinsten Stijn Schaars en Santiago Arias zullen hoogstwaarschijnlijk hun debuut maken in het shirt van PSV.

Gomes was vrijdagavond voor even terug in het Philips Stadion waar hij met 'Team Bommel' met 4-3 verloor van de huidige Eindhovense ploeg. Na afloop zei de 32-jarige sluitpost open te staan voor een terugkeer naar Eindhoven. "Als PSV me wil hebben dan is het makkelijk 'ja' zeggen", zei Gomes.