FOK! wat een weer... Tijdelijk meer bewolking

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Er is vandaag wat meer bewolking dan de afgelopen dagen en daarbij is het even wat koeler. Vanaf morgen barst de zomer weer volop los.

We moeten het vanmiddag doen met maxima die tussen de 18 en 25 graden liggen, dus eigenlijk koelt het in het zuiden maar een heel klein beetje af. In de loop van de dag breekt ook de zon weer vaker door en dat is de opmaat voor een zonnige en warme periode. Vanaf woensdag lijkt de kans op een regen- of onweersbui toe te gaan nemen, maar dit heeft ook als gevolg dat het dan vochtiger en veel benauwder zal gaan aanvoelen. Over het algemeen liggen de temperaturen dan tussen de 25 en 31 graden.

We hadden twee dagen uitstel, maar gisteren kreeg het Tourpeloton dan toch echt te maken met een paar stevige donderbuien. En ik beken eerlijk: zat ik daar maar. Er is niks mooiers dan een geweldige onweersbui in de bergen.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Sega
Dit is Sega, de hond van djkoelkast. Ze vond nog net een plekje in de schaduw. In de schaduw was het 25 graden, maar in de zon ruim 31. djkoelkast maakte de foto in de Noordkop.