Potje RPG-voetbal in Inazuma Eleven 3

Pheno

De Westerse release voor Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt en Inazuma Eleven 3: Bomb Blast is aangekondigd voor de Nintendo 3DS-systemen. Japanners konden op Nintendo DS in 2010 al voetballen, maar wij kunnen dat vanaf 27 september 2013 in 3D.

In deze twee versies van de voetbal-RPG wordt wereldwijd gestreden om de cup van de Frontier International Championships. Je kunt uit tweeduizend personages die je tegenkomt een evenwichtig team gaan brouwen. Daarvoor is het ook de kunst om slim gebruik te maken van meer dan 350 speciale acties die grote impact kunnen hebben op het wedstrijdverloop. Het verhaal wordt in Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt en Inazuma Eleven 3: Bomb Blast vanuit verschillende perspectieven verteld, terwijl de twee versies de spelers ook tegen verschillende rivalen laten strijden.

Naast de 3D-mogelijkheid zijn er ook andere spelmogelijkheden, zoals de optie om tactische beslissingen te maken voor het hele team, en de mogelijkheid om speciale acties van verschillende teamleden te koppelen, zodat de bal met extra kracht richting het doel van de tegenstander wordt geschoten. Om tussen de wedstrijden door de allerbeste spelers te scouten, is er nu een methode om spelers via een capsule-automaat te vinden.

Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt en Inazuma Eleven 3: Bomb Blast worden op 27 september 2013 gelanceerd voor Nintendo 3DS.

Logo

Logo