Brands aast nog op aanvallende versterking

donroyco

PSV is deze zomer zeer actief op de transfermarkt. Bruma, Jozefzoon, Rekik, Schaars, Maher en Arias kwamen al. Toch is het nog niet klaar. Technisch directeur Marcel Brands zag veel basisspelers vertrekken; Mertens, Lens, Van Bommel, Pieters, Bouma en Hutchinson. Daar kwamen goede spelers voor terug, maar dat wil nog niet zeggen dat PSV is uitgewinkeld.

"Daar waar iets kan, zullen we het zeker doen", geeft Brands aan tegenover PSV TV. "Wellicht moeten we nog anticiperen op dingen die gaan gebeuren." Zo moest PSV een bod van Newcastle United op Jeroen Zoet afwijzen. De jonge doelman werd niet voor niets twee jaar bij RKC Waalwijk gerijpt en krijgt dit seizoen een kans onder de lat in Eindhoven.

Brands aast mogelijk nog op aanvallende versterking. "We zijn nog wel aan het kijken. Aanvallend wellicht nog, aangezien Luciano (Narsingh, red.) nog revalideert. Dat is jammer dat je hem er niet meteen bij hebt." De directeur beseft dat het nog vroeg is. "Het is nog maar 13 juli waar we nu staan. Dat betekent dat we nog zo'n zes weken te gaan hebben in de window. We weten ook nog niet precies wat er allemaal kan gebeuren."