FOK! wat een weer... Koeler en iets meer bewolking.

Stephan (Stephan5)

Een goede woensdagmorgen! De eerste tekenen dat er een kleine verandering in het weer zat aan te komen zagen we gisteren aan de daling van de temperatuur op het strand. Zandvoort moest toen al enkele graden inleveren en vandaag volgt ook de rest van het land. 

Het enige wat niet zal veranderen is dat het droog blijft. Wel is er wat meer bewolking aanwezig als er een zwak koufront passeert. In Limburg vinden we vanmiddag de minste bewolking, terwijl ook elders de bewolking dan weer langzaam oplost. Wat minder zon dus, en met maxima van 18 tot 24 graden ook wat minder warm. Op de Wadden wordt het zelfs niet warmer dan 16 graden en dit komt omdat de wind naar het noorden toe draait en daar ook kan toenemen tot vrij krachtig. Elders waait het iets minder hard.

Onweersbuien waren er gisteren volop. In ieder land rondom de Middellandse Zee onstonden ze en daar zaten heel stevige knapen bij. De bui die Toronto trof is ook het vermelden waard: daar viel 126 millimeter,

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Bloem
Klap, kom er maar in en vertel eens iets over deze prachtige bloem, wat tevens een schitterende foto is geworden.