FOK! wat een weer... Wisselend bewolkt

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Zeker in de westelijke provincies deed de zon gisteren goede zaken en was het prima weer voor een bezoekje aan het terras. Elders in het land kwam er duidelijk meer bewolking voor. Vandaag trekt er een zwakke storing van noordwest naar zuidoost en uit de bijbehorende bewolking kan er plaatselijk wat heel lichte regen vallen. Over het algemeen blijft het op veel plaatsen wel droog.

In de oostelijke helft schijnt eerst de zon nog geregeld en later op de dag knapt het ook in het westen en noorden weer wat op. Het is mogelijk dat er tegen de avond in het uiterste zuiden een enkele bui gaat ontstaan, maar met 22 graden wordt het daar wel het warmst. In het noordwesten is het met een graad of 16 een stuk frisser. Er staat een matige wind uit een westelijke richting.

De eerste helft van de week verloopt nog wat saai, maar als we richting het weekeinde gaan, dan moet de zon er echt wat overtuigender gaan doorkomen en dan loopt ook het kwik weer iets op.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Sloot1
Twee mooie plaatjes van KlapMongeaul aan de waterkant.

 Sloot2
De natuur kan in de omgeving van Eemnes rustig haar gang gaan.