Immers: "Titelkandidaat? Eerst kijken of iedereen blijft"

donroyco

Lex Immers heeft een goed seizoen met Feyenoord achter de rug. De middenvelder hoopt komend jaar weer mee te doen in de bovenste regionen van de Eredivisie. De Nederlander houdt er rekening mee dat de huidige groep na de zomer niet meer bij elkaar is.

Zo wordt er bijvoorbeeld getrokken aan clubtopscorer Graziano Pellè en worden talenten als Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij continue gelinkt aan buitenlandse clubs. De voormalig speler van ADO Den Haag durft Feyenoord daarom op voorhand nog geen titelkandidaat te noemen. "Misschien kunnen wij meedoen als de groep intact blijft, maar we moeten eerst kijken of iedereen echt wel blijft. Na de transferperiode kunnen we daarover praten", zo reageerde Immers tegenover RTV Rijnmond.

In 32 wedstrijden kwam de middenvelder twaalf keer tot scoren en gaf hij twee assists. Niet slecht, al zegt hij zelf. "Ik heb me laten vertellen dat een eerste jaar in de Kuip niet makkelijk is, dan denk ik dat ik het redelijk heb gedaan. Kijk, ik wil hetzelfde laten zien als vorig seizoen, maar denk wel dat ik me gelijk vanaf het begin wat lekkerder kan voelen."