G. Fernandez verbannen bij Feyenoord

Niels (DerMeister)

Guyon Fernandez is niet langer welkom bij de A-selectie van Feyenoord. De 27-jarige spits, die in Rotterdam nog een contract heeft tot medio 2014, heeft te horen gekregen dat hij niet welkom is bij de eerste training van het nieuwe seizoen. Deze vindt woensdagmiddag om 14:00 uur plaats in De Kuip.

Vorig jaar kreeg Fernandez al te horen dat hij de club mag verlaten, maar hij liet deze kans, tot woede van Feyenoord, diverse malen aan zich voorbij gaan. Aangezien de spits nog over een doorlopend contract beschikt, zou hij gewoon deel moeten uitmaken van de selectie. Technisch manager Martin van Geel zei eerder 'contracten te zullen respecteren', maar breekt nu met die belofte.

Feyenoord wil al langer van af Fernandez, die in zijn eerste seizoen maar liefst elf wedstrijden miste vanwege diverse schorsingen. Hij kwam in datzelfde jaar wel tot zeven doelpunten. Afgelopen seizoen raakte hij definitief uit beeld. De aanvaller kwam in 2011 transfervrij over van Excelsior. Daarvoor speelde Fernandez bij ADO Den Haag.