Bohm nieuwe bondscoach van de KNLTB

Frank (franklop)

Martin Bohm wordt per 1 oktober de nieuwe hoofdbondscoach van de KNLTB.Hij zal leiding geven aan het Toptennis Opleidingsprogramma van de KNLTB. Als rechterhand van directeur Sportief Jan Siemerink wordt hij verantwoordelijk voor de gehele talentontwikkeling bij de jeugd.

Daarnaast zal hij de prestatiecultuur verder vorm gaan geven, een bijdrage leveren aan de samenwerking met de verschillende ‘High Performance´ opleidingsinstituten en de kwaliteit van deze opleidingen monitoren. "Het is voor mij een grote uitdaging om een bijdrage te leveren aan de topsportcultuur in Nederland", zei Bohm over zijn aanstelling. "Samen met ex-topspelers en andere collega-coaches zullen we hard moeten werken om de brug te slaan naar de beste tennislanden ter wereld."

De KNLTB is zeer verheugd met de aanstelling van Bohm. Jan Siemerink: "Martin Bohm is een energieke trainer en coach met ruime internationale werkervaring. Hij beschikt over veel deskundigheid, heeft zowel bij verschillende tennisbonden gewerkt als met individuele topspelers. Martin is een welkome versterking om bij ons de gestelde ambities te realiseren."