Ibrahimovic blijft hopen op Ancelotti

Tiede-Jan Breevaart

Carlo Ancelotti wordt in verband gebracht met een vertrek bij Paris Saint-Germain en de trainersstoel van Real Madrid. Maar Zlatan Ibrahimovic houdt hoop op zijn aanblijven.

"Elke dag wordt er een andere trainer met ons in verband gebracht, maar er is nog niets officieel. Ancelotti is nog steeds onze coach dus het slaat nergens op om over andere coaches te praten. Ik hoop ook nog steeds dat Ancelotti blijft", zegt Ibrahimovic in gesprek met Le Parisien.

Ibrahimovic zegt zelf ook bij PSG te willen blijven. In zijn debuutseizoen scoorde hij 35 keer en kwamen er geruchten over een terugkeer naar Juventus. "Straks spelen we onze laatste wedstrijd tegen Lorient en hoewel we al kampioen zijn wil ik spelen om in vorm te blijven met het oog op de nationale ploeg."

"Dit is mijn eerste seizoen geweest, mijn statistieken zijn goed en het is lang geleden dat iemand zoveel doelpunten gemaakt heeft", is Ibra zich bewust van zijn prestatie. "We zullen zien hoeveel doelpunten ik uiteindelijk zal maken, maar ik ben al erg gelukkig. Al het andere is een bonus."