Go Ahead Eagles droomt van Eredivisie

Maarten (rubbereend)

Nog vier duels is Go Ahead Eagles verwijderd van de Eredivisie. Daarvoor moet het wel eerst VVV-Venlo opzij zetten. De ploeg van trainer Erik ten Hag versloeg al FC Dordrecht en neemt het donderdag voor het eerst op tegen VVV-Venlo.

Hij ziet kansen voor zijn ploeg. "Ik denk niet dat er zoveel verschil zit tussen deze twee teams. Het enige verschil is de Eredivisie-ervaring die VVV-Venlo heeft", vertelt hij op de clubwebsite.

Hij hoopt op strijdlucht van de club uit Deventer. "VVV heeft alles te verliezen, maar wij hebben alles te winnen. We voelen dat de Eredivisie dichtbij is, maar tegelijkertijd ook heel ver weg. We zullen twee keer alles uit de kast moeten halen."

Ten Hag verwacht een afwachtende tegenstander. "Ze zullen ons het spel laten maken en proberen toe te slaan in de omschakeling. Wij zullen er onbevangen ingaan en hopelijk hebben we geleerd van de naïviteiten eerder dit seizoen. Zoals we thuis tegen FC Dordrecht hebben gespeeld was heel volwassen. Toen hebben we weinig kansen weggegeven."