LaBeouf in psychologische thriller Villain

Sanne (Syth86)

Shia LaBeouf gaat een hoofdrol spelen in de psychologische thriller Villain. Over het plot van de film is nog weinig bekend, anders dan dat hij gaat over twee broers die nader tot elkaar komen als ze samen in de wildernis belanden. Wie de broer gaat spelen wordt binnenkort bekendgemaakt, meldt de Amerikaanse film- en tv-site Deadline.

Villain staat onder regie van Juan Carlos Fresnadillo, bekend van de horrorfilm 28 Weeks Later. Het scenario is van Josh Zetumer, die onlangs de remake van Robocop schreef.

De 26-jarige LaBeouf timmert na zijn vertrek bij Transformers aardig aan de weg als serieus acteur. Hij is vanaf volgende week te zien in het politieke drama The Company You Keep, van en met Robert Redford. In september gaat de romantische actiekomedie The Necessary Death of Charlie Countryman in première, waarin LaBeouf een man speelt die verliefd wordt op het meisje van een topcrimineel. Volgens de acteur heeft hij nog nooit zoveel pijn geleden als tijdens de gevechtsscènes van die film.


Shia LaBeouf in psycholigische thriller Villain (Foto: Novum)