Janssen: "Ik ben er volgend seizoen ook weer gewoon bij"

Boris (borisz)

Theo Janssen zal volgend seizoen gewoon uitkomen voor Vitesse. De 32-jarige middenvelder sprak eerder nog zijn twijfels uit, maar heeft nu de knoop doorgehakt. "Ik heb serieus nagedacht over mijn sportieve toekomst", laat Janssen aan Voetbal International weten. "Ik ben er volgend jaar ook weer bij."

Vorige maand na het uitduel met Roda JC sprak Janssen zijn twijfels uit. Ondanks een doorlopend contract wilde hij geen duidelijkheid geven over zijn toekomst bij de club uit Arnhem. Nu geeft hij duidelijkheid. "Ik heb de weken na het duel met Roda goed nagedacht. Ik kon niet zeggen dat ik zou stoppen en vervolgens toch doorgaan of andersom. Na een week of twee was de kogel wel door de kerk. Ik ben al een paar maanden blessurevrij en vind het spelletje nog veel te leuk. Daarom ga ik door."

Janssen speelde 26 competitieduels waarin hij één keer het doel trof. Met Vitesse besluit hij de competitie hoogstwaarschijnlijk als vierde. Hiermee zal de club volgend jaar uitkomen in de voorronde van de Europa League