'Ubisoft overweegt vervolg Far Cry 3: Blood Dragon'

Oscar.

Het schietspel Far Cry 3: Blood Dragon zou zo maar eens uit kunnen groeien tot een nieuwe reeks. Volgens stemacteur Michael Biehn wil ontwikkelaar Dean Evans, bij Ubisoft verantwoordelijk voor de productie van het absurde schietspel, een vervolg maken. Dat zei Biehn, bekend van rollen in films als The Terminator, Aliens, The Abyss en The Rock, in de Major Nelson Radio-podcast.

De acteur vertelde in het interview dat hij kortgeleden nog met Evans had gesproken. "Hij was erg enthousiast en stond op het punt een meeting in te gaan. Volgens mij wil hij er een serie van maken en heeft hij een vervolg in gedachten", vertelde Biehn in het interview.

Blood Dragon is gebaseerd op het schietspel Far Cry 3. In tegenstelling tot de realistische insteek van Far Cry 3 is bij de downloadbare game gekozen voor een stijl die doet denken aan science fictionfilms uit de jaren tachtig.

Far Cry 3: Blood Dragon draait om sergeant Rex Colt, een Mark IV-cybercommando. Uitgever Ubisoft beschrijft het doel van het spel als: red het meisje, dood de slechteriken en red de wereld. De game is sinds woensdag verkrijgbaar voor pc, Xbox 360 en PlayStation 3.


'Ubisoft overweegt vervolg Far Cry 3: Blood Dragon'