FOK! wat een weer... Veel bewolking en wat regen.

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! We hebben vandaag even een tijdelijke dip in ons weerbeeld. De zon neemt vandaag een vrije dag, maar zal morgen weer tevoorschijn komen. Bovendien zal er ook af en toe wat regen vallen.

Doordat de temperatuur in het zuiden nog kan oplopen tot 18 graden, kan de neerslag daar een wat grillig karakter krijgen en de kans op een klap onweer wil ik ook niet volledig uitsluiten. Elders in het land valt er meestal lichte regen en blijft het met 12 tot 15 graden iets koeler. De wind is matig tot vrij krachtig en komt uit het noordoosten.

Morgen kan er ook nog een enkele bui vallen, maar in de loop van het weekend schakelen we over naar mooi lenteweer met vrij veel zon en droog weer. De temperaturen lopen hierbij nog iets op en aan het begin van de nieuwe week zou het lokaal wel eens 20 graden kunnen worden.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Braassemermeer
Qltel maakte een boottochtje met zijn familie in prachtig Hollands weer. Deze foto maakte hij op het Braassemermeer.

 Watertoren Aalsmeer
Deze foto maakte qltel bij de watertoren van Aalsmeer. Ook een prachtig plaatje.