'NAC aast op Demouge en Volendamse Kramer'

Tiede-Jan Breevaart

NAC Breda zit nadrukkelijk achter Roda JC-huurling Frank Demouge. Ook gaan de Noord-Brabanders een poging doen om Michiel Kramer van Volendam los te weken.

Demouge speelt op dit moment op huurbasis voor degradatiekandidaat Roda. Die club heeft de spits gehuurd van het Engelse Bournemouth. Roda heeft bij die huur echter geen optie tot koop kunnen bedingen, waardoor Demouge mogelijk naar NAC kan verkassen, zo weet Voetbal International te melden.

De tweede spits waar NAC op aast is Michiel Kramer. Hij speelde al eerder voor NAC, maar kon in zijn eerste periode geen potten breken. Hij kwam in elf competitieduels geen één keer tot scoren. Bij Volendam is Kramer productiever. In 24 wedstrijden kwam hij tot dusver tot 22 competitietreffers. Volendam staat dan ook op het punt om te promoveren naar de Eredivisie.

Dat NAC zich nu al richt op aanvallers voor het volgende seizoen is niet vreemd. Spits Rick ten Voorde keert weer terug naar NEC, waarvan hij gehuurd werd. Daarbij is veteraan Anthony Lurling inmiddels 36 jaar oud. NAC hoopt overigens op een langer verblijf van Danny Verbeek. Hij werd gehuurd van Standard Luik.