Goossens: "Drang om mezelf te laten zien"

Tiede-Jan Breevaart

John Goossens was met twee doelpunten tegen Heracles Almelo (6-0) belangrijk voor Feyenoord. De dit seizoen met blessures worstelende middenvelder is in zijn nopjes.

"Alles lukte vandaag bij ons en met zes goals is dit natuurlijk een heel mooie middag", zegt Goossens op de website van Feyenoord. "Voor de wedstrijden hadden we het er in de groep al over dat het lekker zou zijn om eens vroeg een ruime voorsprong te pakken. Dat lukte, wat deels kwam door het gewaagde spel van Heracles, maar ook doordat wij de bal snel lieten gaan en goed naar de ruimtes bleven zoeken."

Goossens scoorde zijn eerste doelpunt uit een vrije trap. "Er zat veel venijn in mijn schot. Dat had te maken met hoe mijn seizoen tot dusver is verlopen en mijn drang om in deze laatste serie wedstrijden te laten zien wat ik kan."

De middenvelder hoopt in de laatste weken van het seizoen nog veel speelminuten op te doen bij Feyenoord en met de club de tweede plek te veroveren. "Ik ben erop gebrand om het seizoen op goede wijze af te sluiten."