2K kondigt The Bureau - XCOM Declassified aan

Pheno

Vandaag kondigen 2K en 2K Marin aan dat vanaf 23 augustus dit jaar The Bureau – XCOM Declassified in de winkels zal liggen.

Eerder deze maand was de shooter XCOM verdwenen van het internet. Het blijkt dat de game dus een naamsverandering heeft gekregen. In The Bureau speel je als agent William Carter en zie je de beginselen van de oprichting van de organisatie XCOM.

"We zijn enthousiast over 2K Marin's verfijnde visie voor The Bureau – XCOM Declassified", aldus Christoph Hartmann, baas van 2K. "Het spel is geëvolueerd door een creatief en iteratief ontwikkelproces, en het resultaat is een verhaal-gedreven ervaring die slim en aantrekkelijk is, en daagt spelers uit om tactisch te denken."

"The Bureau vertelt het verhaal over het mysterieuze begin van XCOM", zegt Morgan Gray, creative director bij 2K Marin. "We breiden het universum uit met een 'declassified' verhaal van samenzwering van de regering en de heldhaftige cover-ups via third-person tactische gameplay."

The Bureau – XCOM Declassified komt 23 augustus uit voor Xbox 360, PlayStation 3 en pc. Pre-order je nu al dan krijg je de Codebreakers-missie cadeau waarin Carter en zijn team een communciatiestation dat stil is gelegd door aliens moeten onderzoeken.