FOK!gamers zijn tegen abonnementen bij consoles

Kn0x

FOK!gamers vinden abonnementen afsluiten bij de aanschaf van een console helemaal niks, is gebleken uit een poll van FOK!games. Meer dan 80% geeft aan liever geen extra abonnementen te willen. Men is bereid om meer neer te leggen voor de initiële aanschaf en daardoor abonnementloos door het leven te gaan. 

Er zijn echter ook mensen die abonnementen prima vinden, zolang de prijs van een console dan maar omlaag gaat. Iets meer dan 10% geeft aan hiermee akkoord te kunnen gaan.

Enkele quotes:

AQuila360: "Ik hoop eigenlijk dat er een abo komt waarmee je gewoon onbeperkt films, series, muziek en games kunt kijken en spelen. Of misschien net als PSN+ een maandelijkse selectie."

poundmax: "Als je een PS3/PS4 zou kunnen kopen voor de de helft van de prijs met daarbij een plus abonnement voor een paar jaar op 'afbetaling', dan zou ik dat wel doen."


Skull-splitter: "ik heb sinds... 2006 een x360 staan, heb welgeteld 2x live aangeschaft maar er gewoon geen kont mee gedaan. Het boeit me gewoon niet, terwijl ik op PC prima multiplayer speel. Ik heb een console voor het gemak, voor de tragere spellen of voor de spellen die gewoon beter tot hun recht komen met een controller. Ik wil dan niet vastzitten aan een contract waar ik weinig gebruik van maak..."

Darkangle: "als er abbo's komen word het simpel: geen console meer. Alle grote jongens komen langzaam terug op hun always online DRM ellende, en zeker de consument word er niet blij van."

Yi-Long: "Een gratis PS3 voor een abonnement van 4-5 jaar op PSN Plus, inclusief garantie (dus zonder gezeik een vervangend nieuw model wanneer ie kapot gaat), zou ik kunnen begrijpen. 300 euro betalen voor een 360 waarbij je ook nog vast zit aan een abonnement: natuurlijk niet. Idioot idee. Sowieso geen enkele interesse in de nieuwe Xbox."