FOK! wat een weer... Grotendeels bewolkt

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Ook vandaag overheerst op veel plaatsen de bewolking. De kans op wat zon is het grootst in het noordwesten van het land, maar ook in het uiterste zuiden kan de zon er even doorheen prikken. Elders blijft het wolkendek grotendeels gesloten. Op de meeste plaatsen blijft het wel droog.

Onder de bewolking is het met 5 graden behoorlijk koud, maar dat zijn we inmiddels wel gewend. Als de zon er nog even doorkomt dan loopt de temperatuur iets verder op. De noordoostenwind mag vandaag nog even stevig doorwaaien. Gelukkig zijn de dagen van deze nare en koude wind inmiddels wel geteld.

In het weekend is er weer wat meer ruimte voor de zon en ook dan blijft het vrijwel overal droog. Pas na het weekend neemt de kans op wat regen toe, echter pas op woensdag volgt er wat serieuzere neerslag. De middagtemperaturen liggen dan tussen de 10 en 13 graden, terwijl de wind via het oosten naar het zuiden gaat draaien.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Lentegans
Ook vandaag weer een mooie serie van KlapMongeaul uit hetzelfde park. En ook voor de ganzen is het lente geworden.

Kuikentje
Lief he? 

 

Gezinnetje
De hele familie bij elkaar.