Injustice: Gods Among Us naar iOS

Pheno

Injustice: Gods Among Us krijgt een iOS-versie. Over twee weken is de game uit voor PlayStation 3, Xbox 360 en Wii U later deze maand, maar de iOS-versie van de DC-vechter is al te downloaden.

De iOS-versie van Injustice: Gods Among Us is ontwikkeld door dezelfde afdeling van NetherRealm Studios die Batman: Arkham City Lockdown naar iOS bracht. De iOS-versie van Injustice: Gods Among Us is een mix van kaarten verzamelen en drie-tegen-drie gevechten. Door het verzamelen van kaarten verbeter je de personages zelf, door bijvoorbeeld een kaart om je speciale bewegingen meer schade te laten doen of een kaart dat levensmeter onttrekt aan je tegenstander. Natuurlijk is er de mogelijkheid om deze upgrades te kopen via microtransacties. Je begint met drie beschikbare personages en door munten te verdienen met vechten, of te kopen, speel je meer personages vrij.

Als je je registreert bij Warner Bros kun je het iOS-spel synchroniseren met de console-versie om items over te hevelen van en naar console en heb je de mogelijkheid items vrij te spelen voor beide platformen. Hoeveel exclusieve items er uiteindelijk gaan zijn is niet bekend.

Injustice: Gods Among Us op iOS is nu beschikbaar als gratis download. De versies voor Xbox 360, PlayStation 3 en Wii U komen 19 april in Europa.