Lindsay Lohan is een dief

anoniem_22072019025900

Lindsay Lohan heeft naar verluidt weer spullen gestolen. De actrice, die eerder werd veroordeeld voor juwelendiefstal, heeft sieraden en kleding gejat op de set van Anger Management. Dat vertellen bronnen aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Toen ze aan het filmen was voor de serie besloot Lohan dat ze zou gaan stappen. Toen ze geen geschikte outfit had, zou ze onder meer lingerie, een armband, ketting, oorbellen, een broek en schoenen hebben meegenomen. De spullen heeft ze niet meer teruggegeven, maar volgens Lindsay vond een kleedster het prima.

De actrice zou rondbazuinen dat producenten de waarde van de spullen wel van haar salaris zouden aftrekken, maar volgens bronnen was dit niet de afspraak. Ook heeft Lindsay volgens geruchten zich als een diva gedragen tijdens opnames. Zo was ze uren te laat en verliet ze plotseling de set om uit te gaan.

Lohan kwam de afgelopen jaren verschillende keren in aanraking met justitie. Onlangs beloofde ze de rechter dat ze zich laat opnemen in een afkickkliniek, toen ze in de problemen kwam wegens liegen tegen de politie na een aanrijding.