FOK! wat een weer... Stapelwolken

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! De wind is inmiddels flink afgenomen, want meer dan een windkracht 3 staat er vandaag niet. De afgelopen nacht vroor het overal en viel er in het noordwesten een enkel sneeuwbuitje. Doordat er maar weinig wind staat voelt het buiten gelukkig niet meer zo koud aan.

De temperaturen liggen vanmiddag tussen de 2 en 4 graden. Verder schijnt de zon geregeld, maar onstaan er net als gisteren ook weer stapelwolken. In het noordwesten blijft er kans op een winterse bui. Veel neerslag valt er echter niet en in de rest van het land blijft het op de meeste plaatsen droog.

De komende dagen zijn er geen grote veranderingen in dit weerbeeld te verwachten. Wolkenvelden worden afgewisseld met opklaringen en vrijwel overal blijft het droog. Op de langere termijn zit er nog steeds geen opwarming aan te komen en zodoende zal maart als een bijzonder koude maand gaan eindigen.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Boswandeling
Qltel maakte een frisse boswandeling in de omgeving van Goch en met minder wind was het al prettiger om buiten te zijn.

Boswandeling
Nog steeds kiezen weing mensen ervoor om een wandeling te gaan maken...