Kristen Wiig en Will Ferrell maken komedie

ArtistA (Jonathan)

Kristen Wiig en Will Ferrell gaan de handen weer ineenslaan. Wiig wil de hoofdrol spelen in de komedie Welcome to Me die wordt geproduceerd door Ferrell, schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. Wiig en Ferrell kennen elkaar van de sketchshow Saturday Night Live en werken aan de komedie Anchorman: The Legend Continues.

Welcome to Me gaat over een vrouw met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Ze wint de loterij en besluit haar geld te besteden aan zendtijd voor een talkshow over haar leven.

De 39-jarige Wiig is sinds de komediehit Bridesmaids uit 2011 een veelgevraagd actrice. Ze heeft vijf films in de pijplijn, waaronder de komedies The Secret Life of Walter Mitty en The Skeleton Twins.

Shira Piven heeft getekend voor de regie van Welcome to Me. Zij debuteerde in 2011 met de komedie Fully Loaded en is getrouwd met Adam McKay, die Ferrel en Wiig regisseert in het vervolg op Anchorman: The Legend of Ron Burgundy. Wanneer Welcome to Me wordt opgenomen, is nog onbekend.