FOK! wat een weer...Perioden met zon

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Het afgelopen weekend verliep grotendeels bewolkt, maar veel regen viel er niet. Pas gisteren aan het einde van de middag kwamen er enkele buien tot ontwikkeling en deze trokken de afgelopen nacht verder over ons land. In het zuidwesten kwam het plaatselijk tot onweer, terwijl er in het noordoosten lokaal nog wat natte sneeuw viel.

Vanochtend trekken de buien weg en dan volgt er een mooie middag. Er zijn flinke perioden met zon en tot de avond blijft het verder op de meeste plaatsen droog. In de avond kan er dan weer wat neerslag vallen. Met 9 graden is het vandaag niet zo heel erg koud. De wind draait later op de dag naar een oostelijke richting en is matig tot vrij krachtig. De komende dagen moeten de temperauren helaas weer wat inleveren, terwijl ook de zon zich weer wat vaker verstopt achter de wolken.

De kijkers naar Milaan-San Remo konden zien dat de renners het niet makkelijk hadden. Bakken met regen vielen er in een groot deel het land en op grotere hoogte was dat uiteraard sneeuw. Niet alleen daar was het bar en boos, want ook in het zuiden van Spanje vielen er behoorlijk heftige onweersbuien. In Spanje waren er trouwens een paar plaatsen waar in een week tijd maar liefst 500 millimeter naar beneden kwam.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Ganzen
Gezellig hé? KlapMongeaul was op visite bij de familie gans. Het zou grappig zijn geweest als er een paar per ongeluk.......

Zwanen
De liefde is mooi. KlapMongeaul pinkte bij het zien van dit tafereeltje toch een traantje weg.