Law heeft minder last van media

Sanne (Syth86)

Jude Law is ontzettend opgelucht om het feit dat de Britse tabloid News of the World is opgedoekt. De acteur heeft daardoor tegenwoordig een stuk minder last van opdringerige media. 

Sinds het hackschandaal van News of the World wordt Law een stuk minder lastiggevallen door de Britse media. De acteur kreeg een schadevergoeding van 130.000 pond toen bleek dat journalisten van de tabloid zijn voicemail hadden gehackt. “Ik word tegenwoordig een stuk minder lastiggevallen, godzijdank”, vertelt Jude in The Guardian. “De wortel van de als maar groeiende giftige plant is afgehakt, snap je wat ik bedoel?”

“Zonder de krantenkoppen zijn er ook minder belachelijke foto’s nodig van mij terwijl ik een poort open en in mijn auto stap. Dus dat is er allemaal niet meer. Wat een zegen!”

Dat betekent overigens niet dat Law nooit meer achterna wordt gezeten door paparazzi. Toen hij Oudejaarsavond doorbracht op Hawaii was het weer raak. “We moesten het strand verlaten omdat er drie mannen foto’s van ons maakten. Ze kunnen alle foto’s wel vervagen, maar de waarheid is dat die fotografen er nog steeds zijn en wij het strand moeten verlaten om in een tuin of kamer of wat dan ook te gaan zitten.”

jude law